Tvrtka VITRAŽ je prisutna od 2000. godine na hrvatskom tržištu, u početku kao mala poduzetnička tvrtka, a sada i kao moderna i inovativna tvrtka koja se bavi proizvodnjom, trgovinom i uslužnom djelatnošću.

Kao profesionalci u svom proizvodnom programu odlučili smo se za najkvalitetnije materijale poznatih hrvatskih i europskih proizvođača stakla.

slika vitraz firme cijela

 

Osnovna djelatnost nam je proizvodnja IZO stakla koje se proizvodi na vlastitoj suvremenoj IZO liniji. Osim proizvodnje izo stakla, izrađujemo i razne vrste vitraja, ovdje dopuštamo našim klijentima da budu kreativni koliko žele – uz pomoć suvremene tehnologije koju rabimo za izradu vitraja, u potpunosti smo fleksibilni te možemo staviti bilo koji crtež na staklo.

Nadalje, izrađujemo i ugrađujemo stakla, ogledala, uokvirujemo slike i fotografije,  radimo pjeskarenja stakla i sl. Za dodatne informacije, kao i slike naših proizvoda, molimo Vas posjetiti našu galeriju slika.

Kao moderna i inovativna tvrtka prilagođena je potrebama svojih kupaca, prateći svjetske trendove i inovacije u industriji stakla, stvarajući određeni nivo kvalitete koje se kasnije pretvara u potpuno povjerenje od strane naših klijenata. Naš moto je pouzdanost, brzina i kvaliteta.

Vizija

Naša vizija je omogućiti svima najkvalitetnije proizvode iz staklene industrije po povoljnim cijenama.

Misija

Biti vodeća tvrtka u Hrvatskoj u proizvodnji stakla i vitraja prepoznatljiva po kvaliteti i vođenju računa o svojim klijentima i nakon isporuke te o svojim zaposlenicima, suradnicima, društvenoj zajednici i okolišu.

OIB: 33807030792
Godina osnutka: 2000.
Vlasnik: Miljenko Ćališ